August 27, 2020

Dat is het motto van mijn bedrijf Midsommer Organiser en het typeert wie ik ben. Geboren tijdens een sneeuwstorm op 30 november 1973 en opgegroeid in een warm gezin. Die liefdevolle opvoeding is een solide basis onder een voor de rest nogal bewogen leven.

Geboren met een innerlijke onrust ben ik altijd zoekende geweest naar spanning en uitdaging. Dat heeft niet altijd tot gezo...

June 14, 2019

Lees de blog van onze nieuwe member Scarlet van Tongeren. Mijn naam is Scarlet van Tongeren. Ik ben 43 jaar en woon in Simpelveld met mijn dochter Ailín. We wonen met onze 2 katten in een carré-boerderij uit 1659, die nog grotendeels gerestaureerd moet worden. Naast mijn werk is dit mijn passie, ik heb een liefde voor oude gebouwen en kan er uren in rondwandelen. Tijdens mijn...

November 22, 2018

President & Founder Leandra Mackintosh in actie met haar bedrijf Mackintosh Branding  - Training Social Business Branding @ Brightlands.

November 22, 2018

PowerVrouwen is een on en offline Business platform voor ondernemers, bedrijfsleven en overheid. Waar we elkaar ontmoeten, begroeten, inspireren, motiveren en samenwerken aan overkoepelende projecten en meer.

We zijn enorm trots op de PowerVrouwen van Limburg.

September 5, 2018

Bekijk de Vliegens Vlugge Vlog van Chantal Hunen - New member PowerVrouwen. Wij heten je welkom. Welcome to the club.

November 24, 2017

“ Een PowerVrouw is iemand die haar krachten kent ”

Toen ik in 2010 “vers” van he
t HBO kwam met mijn Bachelor European Studies op zak, had ik voor mijn gevoel geluk dat ik op mijn stageplek een baan aangeboden kreeg. Ik had ondanks mijn breed georiënteerde opleiding en interesses, geen idee waar ik nu echt in uitblonk.
Zodra ik mijn jaarcontract kreeg kocht ik mijn eigen app...

November 13, 2017

THE IMPORTANCE WORKING TOGETHER? - Mackintosh Branding www.mackintoshbranding.com info@mackintoshbranding.com

November 10, 2017

“ Power staat voor mij voor energie, stroom, elektriciteit.  ”


Als power vrouw in woorden uitleggen wat je doet en waar je hart ligt, is onmogelijk als je het mij vraagt. Waarom? Omdat de kracht van een power vrouw ligt in het kort en krachtig verwoorden en vervolgens verwezenlijken van haar ideeën. Om een idee te geven wat ik in mijn dagelijks leven doe: ik begeleid mensen...

October 27, 2017

Ben jij een PowerVrouw of een PowerVrouw in de dop? Of ken jij een PowerVrouw?

Lees dan verder : ) 

PowerVrouwen is een on- & offline platform #netwerk voor ambitieuze en gepassioneerde vrouwen die zich verder zakelijk wil ontwikkelen met gelijkgestemde andere PowerVrouwen vanuit diverse branches.

De pillars die wij hanteren zijn:

1. Ontmoeten: in een inspirerende omgeving d...

Please reload

Please reload

PowerVrouwen is powered by Mackintosh Branding 
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle