top of page
DSCF9440.JPG

WE ARE PowerVrouwen

PowerVrouwen is in 2009 opgericht door Leandra Mackintosh - van Kuijk die niet het platform kon vinden dat bij een jonge, krachtige en ondernemende vrouw past. Dus, besloot ze deze zelf op te bouwen met succes. Naast haar on- & offline communicatie & marketingbureau.
PowerVrouwen is een on- & offline platform voor vrouwen met POWER. Het zijn ondernemende vrouwen met een eigen bedrijf of vrouwen die succesvol in het bedrijfsleven werkzaam zijn...

 

thumb_DSCF7757_1024-WAZIG+MEER ROSE.jpg
WhatsApp Image 2021-02-08 at 17.13.48.jp

PRESIDENT & FOUNDER

Leandra Mackintosh - van Kuijk is president & founder van PowerVrouwen. Naast haar bedrijf Mackintosh Branding heeft zij 2 succesvolle netwerk platforms opgebouwd (045Netwerken & PowerVrouwen) dit zijn netwerken die voor en door succesvol bedrijfsleven en overheid zijn. Geen hoog stropdas gehalte maar elkaar ontmoeten, begroeten, verbinden & verankeren is key! PowerVrouwen is ontstaan omdat er geen zakelijk platform was voor business vrouwen van deze tijd.

Jonge, ambitieuze, selfmade vrouwen die alleen willen netwerken waarbij learning, earning & inspiration centraal staan. Er zijn 5 - 8 PowerVrouwen events waarbij het programma divers & leerzaam is en tegelijkertijd veel inspiratie oplevert, die aanzet tot nadenken. Hierdoor ontstaat discussie en leren de PowerVrouwen members elkaar beter kennen en kunnen ze uiteindelijk gaan samen werken waar mogelijk. Elkaar echt verder willen helpen, dat is waar PowerVrouwen voor staat!

bottom of page