top of page

" Het leven is niet te structureren, alles daaromheen wel."

Dat is het motto van mijn bedrijf Midsommer Organiser en het typeert wie ik ben. Geboren tijdens een sneeuwstorm op 30 november 1973 en opgegroeid in een warm gezin. Die liefdevolle opvoeding is een solide basis onder een voor de rest nogal bewogen leven.

Geboren met een innerlijke onrust ben ik altijd zoekende geweest naar spanning en uitdaging. Dat heeft niet altijd tot gezonde keuzes geleid. Pas nadat het leven er flink overheen had geraasd, ontdekte ik dat ik niet zocht naar spanning, maar juist naar rust.

In die stormachtige jaren heb ik steeds houvast gezocht in het aanbrengen van structuur. Onder soortgelijk motto ‘als je haar maar goed zit,’ hielp het mij te weten dat mijn huis op orde was, mijn rekeningen op tijd waren betaald en dat ik nooit een afspraak vergat.

Doordat ik vaak verhuisde (weer een verbroken relatie) leerde ik ook makkelijk afscheid te nemen van spullen. Ik heb altijd geweigerd om te bakkeleien over wie de tafel en wie de bank krijgt, dus liet ik alles achter, inclusief mijn gebroken hart. Je ontdoen van spullen is emotioneel bevrijdend. Het helpt om overzicht te krijgen, niet alleen op je spullen, maar ook op je leven, op wie je bent en op wie je wilt zijn.

Dat alles heeft ertoe geleid dat ik nu doe wat ik doe. Als professional organizer help ik mensen met het creëren van structuur, ruimte en overzicht. Van kledingkast tot zolder, van mailbox tot kantoor aan huis, van tijdvreters naar energieboosters, van onrust naar rust. Dat doe ik door te faciliteren bij praktische zaken zoals: opruimen/ontspulen; administratie/financiën ordenen; opstellen van een project- of huishoudplanning

Iedereen die behoefte heeft aan meer grip op tijd, informatie en spullen kan gebruik maken van een professional organizer. Voor een aantal mensen is die behoefte misschien nog groter. Denk aan senioren, nabestaanden en een groep die ik beautiful people noem (mensen met adhd, autisme of hsp). Dit zijn de doelgroepen voor en met wie ik het liefste werk.

Natuurlijk hoop ik via dit platform contacten te leggen die me verder kunnen helpen. Maar de belangrijkste reden voor mij om bij powervrouwen te komen is omdat ik me altijd aangetrokken heb gevoeld tot krachtige persoonlijkheden, mensen met ambitie en missie. Enkele van jullie heb ik al ontmoet, ik hoop de rest van jullie snel te leren kennen.

Andrea Germeraad

bottom of page