top of page

Meet Audrey van GAud Advies

GAud Advies is een adviesbureau op het gebied van Arbeidsdeskundigheid, Casemanagement en HR. De kernwaarden betrokken, vakkundig en servicegericht staan bij ons hoog in het vaandel.


Jarenlange ervaring in HR en verzuimbegeleiding van zowel werkgevers als werknemers heeft ons doen besluiten om ons verder te gaan specialiseren in de boeiende wereld van mens, arbeid en verzuim. Het kijken naar mogelijkheden en het denken in kansen zijn daarbij belangrijke uitgangspunten in onze dienstverlening.

Onze dienstverlening bestaat uit:

- Arbeidsdeskundige onderzoeken

- Casemanagement

- Verzuimtrainingen & workshops

- HR advies


Arbeidsdeskundige onderzoeken

Tijdens het arbeidsdeskundig onderzoek adviseert de arbeidsdeskundige u over de re-integratiemogelijkheden van uw zieke werknemer. De arbeidsdeskundige kijkt hoe de werknemer het best duurzaam re-integreert. Om hierachter te komen, gaat de arbeidsdeskundige in gesprek met de werkgever, de werknemer en wordt de werkplek eventueel bezocht.


Casemanagement

Casemanagement speelt een belangrijke rol binnen het re-integratieproces van een zieke werknemer. Als een werknemer langdurig ziek wordt moeten werkgever en werknemer er samen alles aan doen de werknemer zo snel mogelijk (duurzaam) te re-integreren. Tijdens dit proces moet er worden voldaan aan allerlei regels van bijvoorbeeld de Wet verbetering poortwachter.


Verzuimtrainingen & workshops

Voor veel leidinggevenden is verzuimbegeleiding geen dagelijkse bezigheid maar komt het incidenteel voor. Dan zijn de ins en outs van Wet verbetering poortwachter niet altijd on top of mind. GAud Advies kan u als organisatie hierin ondersteunen door uw leidinggevenden individueel of in een groep te trainen.


HR advies

Een goed draaiende HR-afdeling is erg belangrijk voor een organisatie. Gestroomlijnde processen t.a.v. het inzetten van HR-tools, duidelijkheid en transparantie dragen bij aan de ontzorging van leidinggevenden. Zodat zij samen met hun team bezig kunnen zijn met hun dagelijkse werkzaamheden.
Comments


bottom of page