top of page

We rise by lifting others


Leandra Mackintosh FOUNDER &  PRESIDENT

Leandra Mackintosh: Wauw wat gaat de tijd snel. We zijn al bijna 8 jaar verder toen ik na het starten van mijn bedrijf Mackintosh Branding.com een van mijn netwerken startte: PowerVrouwen. Zoals alles bij mij begint, begon het met enthousiasme en heel veel power. Dit heb ik van thuis uit meegekregen. We geven nooit op - we gaan door. Vallen en direct weer opstaan. Thanks to my loved ones. Gedurende mijn carrière kwam ik vaker dames tegen waar ik enorm van onder de indruk was. Wat was dat toch met die vrouwen. Eigen bedrijf, hoog op de ladder in het bedrijfsleven of een enorme energieke & positieve vibe. En oh ja ze hadden ook nog een druk sociaal leven, gezin, partner .... Ik dacht: hier wil ik van leren en me door laten inspireren. Vroeger hoorde ik nergens bij. Tot mijn ergernis. Nu creëer ik mijn eigen platform(s), netwerk, omgeving.... Je kunt erover zeuren of je kunt er iets aan doen. Ik heb voor het laatste gekozen : ) DIY - do it yourself. Mijn Power is: creatieve communicatie, verbinden & netwerken. Hoe kan ik hier iets mee doen? Ik heb 2 informele netwerk clubs opgezet in 2009: 045Netwerken en PowerVrouwen, die na 8 jaar nog steeds succesvol zijn. Daar ben ik het netwerk dankbaar voor. Thanks. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van deze PowerVrouwen en geniet van onze meeting(s), workshops, lezingen en studytrips waar we van elkaar leren, elkaar proberen te begrijpen, verder helpen en business met elkaar bedrijven.

Leandra Mackintosh - van Kuijk | Creative Director Mackintosh Branding.com

bottom of page