top of page

Dream big, start small, but most of all start


Waarom ben ik (Babette Uranka) -bij de PowerVrouwen:

Toen ik als fanatieke netwerk ontduiker werd uitgenodigd als introducee bij een bijeenkomst van de PowerVrouwen, moest ik deze uitnodiging even laten bezinken.

Maar in het kader van “je moet alles een keer gedaan hebben” dacht ik, doe eens gek.

Heel nieuwsgierig ben ik op 11 november richting Beluga getrokken om kennis te maken met de PowerVrouwen.

In alles ben ik aangenaam verrast. Het voelde als een warm bad van gelijkgestemde vrouwen waarbij zowel ruimte is voor professionaliteit als voor de menselijke, vrouwelijke kant kan het leven.

Mijn bijdrage aan de PowerVrouwen is tweeledig. Enerzijds kan ik als HR-vrouw advies en ondersteuning bieden op diverse organisatievraagstukken, wat zeker voor MKB en bedrijfsleven van grote toegevoegde waarde kan zijn. Daarnaast breng ik een positieve nuchtere kijk op het leven mee. Hierbij hoort enerzijds de factor humor, maar anderzijds ook de wetenschap wat het is om hard te moeten werken om ergens te komen. Ik hoop dan ook dat we elkaar mogen inspireren en mogen genieten van elkaars wijsheden.

bottom of page