top of page

PowerVrouwen gezocht!


Ben jij een PowerVrouw of een PowerVrouw in de dop? Of ken jij een PowerVrouw? Lees dan verder : )

PowerVrouwen is een on- & offline platform #netwerk voor ambitieuze en gepassioneerde vrouwen die zich verder zakelijk wil ontwikkelen met gelijkgestemde andere PowerVrouwen vanuit diverse branches.

De pillars die wij hanteren zijn: 1. Ontmoeten: in een inspirerende omgeving die nieuwe energie geeft en stof tot nadenken 2. Begroeten: met het oog op personal branding 3. Verbinden: echt contact met elkaar leggen. Hoe kunnen we elkaar zakelijk verder helpen? 4. Verankeren: woorden omzetten in daden en zorgen voor succes. Successen delen en elkaar inspireren en motiveren.

Welke voordelen heeft het PowerVrouwen platform: - Toegang tot een kwalitatief business netwerk - Netwerk vergroting & verbreding - Zakelijke kennis vergroten - Als eerste toegang tot internationale citytrip - Als eerste toegang georganiseerde bedrijfsbezoeken - 10 % korting op de PowerVrouwen business shop - Exposure facebook - instagram & linkedin

" ARE YOU SUPER EXCITED ! "

Stuur dan een mail naar:

info@mackintoshbranding.com

of vul ons contactformulier in.

Voor een intro event ( alsook de voorwaarden).

Have a gorgeous day!

Team PowerVrouwen!

bottom of page