PowerVrouwen is in 2009 opgericht door Leandra Mackintosh - van Kuijk, die niet het platform kon vinden dat bij een jonge, krachtige en ondernemende vrouw past. Dus besloot ze deze zelf op te bouwen, naast haar on- & offline communicatie & marketingbureau, en met succes!
PowerVrouwen is een on- & offline platform voor vrouwen met POWER. Het zijn ondernemende vrouwen met een eigen bedrijf, of vrouwen die succesvol in het bedrijfsleven werkzaam zijn. 

Wil jij je bedrijf of carrière meer POWER geven en je visibility vergroten? Stuur dan een mail naar info@mackintoshbranding.com voor een intro PowerVrouwen event en de voorwaarden. 

 

In samenwerking met Mackintosh Branding is een brandings programma ontwikkeld waarbij intelligente en gepassioneerde vrouwen bij elkaar carrière-inzichten krijgen, inspiratie opdoen en een kwalitatief netwerk opbouwen met gelijkgestemden die elkaar verder helpen.

De PowerVrouwen events zijn gevarieerd van aard, van een Michelin-sterren restaurant bezoeken tot een workshop kickboksen: het komt allemaal voorbij.

WE ARE PowerVrouwen

WhatsApp Image 2021-02-08 at 17.13.48.jp

PRESIDENT & FOUNDER

Leandra Mackintosh - van Kuijk is president & founder van PowerVrouwen. Naast haar bedrijf Mackintosh Branding heeft zij 2 succesvolle netwerk platforms opgebouwd (045Netwerken & PowerVrouwen) dit zijn netwerken die voor en door succesvol bedrijfsleven en overheid zijn. Geen hoog stropdas gehalte maar elkaar ontmoeten, begroeten, verbinden & verankeren is key! PowerVrouwen is ontstaan omdat er geen zakelijk platform was voor business vrouwen van deze tijd.

Jonge, ambitieuze, selfmade vrouwen die alleen willen netwerken waarbij learning, earning & inspiration centraal staan. Er zijn 5 - 8 PowerVrouwen events waarbij het programma divers & leerzaam is en tegelijkertijd veel inspiratie oplevert, die aanzet tot nadenken. Hierdoor ontstaat discussie en leren de PowerVrouwen members elkaar beter kennen en kunnen ze uiteindelijk gaan samen werken waar mogelijk. Elkaar echt verder willen helpen, dat is waar PowerVrouwen voor staat!